Βρέξει, χιονίσει η Ονειρούπολη θα γεμίσει!

Πλήθος κόσμου, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, έζησε παραμυθένιες στιγμές, για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τη Δράμα!

Για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, η παραμυθένια Ονειρούπολη, η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας, αποτέλεσε πόλο έλξης πλήθους επισκεπτών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό. Εξάλλου για ακόμη μια φορά καταγράφηκε η ίδια εικόνα, με εκατοντάδες λεωφορεία να μεταφέρουν κόσμο στη Δράμα, ενώ πολλοί ήταν οι επισκέπτες που επέλεξαν να μετακινηθούν με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τις έντονες βροχοπτώσεις, η φωτεινή και λαμπερή Ονειρούπολη, «πλημμύρισε» από τα λαμπερά χαμόγελα όσων την επισκέφτηκαν και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά το αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων! Η διάθεση του κόσμου παρέμενε σε υψηλά επίπεδα, παρά τον βροχερό καιρό, και όλοι είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν στις δεκάδες δωρεάν δράσεις, στη χριστουγεννιάτικη αγορά και στο fun park, αλλά και με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα εκδηλώσεων. Με λίγα λόγια, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές γεμάτες γλύκα! Γιατί φέτος τα πιο γλυκά Χριστούγεννα είναι στην Ονειρούπολη και στη Δράμα! Γιατί…. Βρέξει, χιονίσει η Ονειρούπολη θα γεμίσει!

Βρες μας στο Fb - Ονειρούπολη Δράμας - Το χωριό του Άη Βασίλη

«Ονειρούπολη Δράμας – Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!!!»

Από το Γραφείου Τύπου
Ονειρούπολης Δήμου Δράμας