Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

12.00-14.00 Κεντρική σκηνή. Τα παιδιά από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ονείρων, υπό την αιγίδα του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Αγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» παρουσιάζουν το παραμύθι της συγγραφέως Σμαράγδας Μανταδάκη «Μην κλαις κοριτσάκι». Θα ακολουθήσουν δημιουργικά παιχνίδια. Την εκδήλωση θα επιμεληθεί η εκπαιδευτικός Ειρήνη Μπουντάκη.

16.30-17.00 Κεντρική σκηνή. Η μεικτή χορωδία της Μουσικής Σχολής Δ. Βόλβης παρουσιάζει τραγούδια από το έντεχνο ρεπερτόριο.

17.00-17.30 Κεντρική σκηνή. Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική, νεανική χορωδία του Δ. Βόλβης.

17.30-18.00 Κεντρική σκηνή. Η μουσική του προγράμματος προέρχεται από τις ακόλουθες μορφές χορού: cumbia, salsa, merengue, mambo, flamengo, cha cha cha, reggaeton, soca, samba, hip hop, timba, tango κ.α.. Εκτελείται μόνο από πιστοποιημένους zumba instructors και εμπνευστής του είναι ο Κολομβιανός Beto Perez. Το πρόγραμμα αυτό διδάσκεται σε 180 χώρες, και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με ασφάλεια. Αυτό που το καθιστά ακόμη πιο δημοφιλές και χρήσιμο είναι η ιδιότητά να δημιουργεί μία ευχάριστη διάθεση στον ασκούμενο, μειώνοντας το στρες και αλλάζοντας τη ζωή του προς το καλύτερο. LET IT MOVE YOU!

18.00-21.00 Κεντρική σκηνή. Συναυλίες από τα συγκροτήματα της Modern Music Academy σε ήχους Pop, Rock, Hip-Hοp, Blues.

Χορηγός Ιστοσελίδας