8.30 - 14.00 Το Σπιτάκι του Παραμυθιού και του Σινεμά.
Ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Δράμας διαβάζει το παραμύθι «Η Μελίτα και ο Ζαχαρούλης».

11.00 Κεντρική σκηνή. Κοινωνική
Υπηρεσία του Δήμου Δράμας – Κέντρο Κοινότητας και Παράρτημα Ρομά, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες και φορείς ΑμεΑ Δράμας. Τα μέλη τους θα τραγουδήσουν Καραόκε για τα Χριστούγεννα, θα χορέψουν, θα ανταλλάξουν ευχές και θα γευτούν λιχουδιές! Τίτλος της εκδήλωσης: «Τραγουδάμε για τα Χριστούγεννα». Συνεργαζόμενοι φορείς: Κ.Δ.Α.Π ΑμεΑ «Το χαμόγελό μας» Π.Χ.Π Δράμας - Τμήμα φυσικής αποκατάστασης και επαγγελματικής κατάρτισης ΑμεΑ, Ε.Ψ.Υ.Κ.Α - Κέντρο Ημέρας «Πολυδεύκης», Δ.Ε.Υ.Ψ.Υ - Οικοτροφείο «Πηγή», Σύλλογος «Λάμψη», Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Δράμας, Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, Σύλλογος Διαβητικών Ν. Δράμας, Αθλητικός & Πολιτιστικός Σύλλογος ΑμεΑ οι «Αγωνιστές», Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων του Αθλητικού & Πολιτιστικού, Συλλόγου ΑμεΑ «Αγωνιστές», Σωματείο ΑμεΑ Ν. Δράμας, Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Δράμας «Αλκυόνη».

17.00 - 21.00 Το Σπιτάκι του Παραμυθιού και του Σινεμά.
Το Σπιτάκι του Παραμυθιού θα φιλοξενήσει τον Σύλλογο «Φίλοι των ζώων Δράμας» με παραμυθό-αλήθειες για μικρά και μεγάλα ζωάκια. Ένα ταξίδι συναισθημάτων και αγάπης για τους μικρούς μας φίλους

18.00 - 19.00 Πλατεία Ελευθερίας.
Κουκλοθέατρο Τικ-Νικ: «Τα μαγικά Χριστούγεννα». Οι μικροί θεατές θα ταξιδέψουν με το ποντικάκι που το έσκασε από το σπίτι του για να δει τον Άη Βασίλη.

19.00 Κεντρική Είσοδος Ονειρούπολης.
Οι σπουδάστριες της ειδικότητας «ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ» του Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΩΝ Δράμας, θα μοιράσουν αγκαλιές στο πλαίσιο του Free Hugs Campaign.

19.30 Κεντρική σκηνή.
Η διάσημη του Survivor 1, Ειρήνη Παπαδοπούλου, ανεβάζει τις μουσικές θερμοκρασίες και «Επιβιώνει» στο γιορτινό σκηνικό της «Ονειρούπολης».