Τα Χριστούγεννα στη Δράμα σίγουρα θα ενεργοποιήσουν όλες σας τις αισθήσεις. Εκτός από λαμπιόνια που φωτίζουν το ομορφότερο γιορτινό σκηνικό της χώρας και από μελωδίες που πλημμυρίζουν ολόκληρο το κέντρο της πόλης, από «Το ζαχαροπλαστείο των Ξωτικών» θα βγαίνει άρωμα από φρεσκοψημένα κουλουράκια, ή αλλιώς… θα μυρίζει Χριστούγεννα!

Ο φούρνος του Ζαχαροπλαστείου των Ξωτικών δουλεύει από νωρίς το πρωί, έως αργά το βράδυ για να ετοιμαστούν όλες οι αχνιστές, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές… Το Ζαχαροπλαστείο των Ξωτικών είναι το μόνο σπιτάκι, το οποίο δεν θα χρειαστείτε χάρτη για να το βρείτε, αφού θα σας προσελκύσουν οι υπέροχες μυρωδιές. Να γνωρίζετε όμως ότι ο Όμπερον, ο αρχιζαχαροπλάστης, μαζί με τους βοηθούς του, χρειάζονται πολλά ακόμη χεράκια βοήθειας για να καταφέρουν να καλύψουν την παραγωγή που απαιτείται!

Γι’ αυτό, μικροί επισκέπτες, καλείστε να βοηθήσετε και σ’ αυτήν την αποστολή! Ελάτε να φτιάξετε μαζί με τα ξωτικά με τις μαγειρικές στολές, τις πιο νόστιμες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!

Χρησιμοποιώντας αληθινή ζύμη, γίνετε ζαχαροπλάστες, πλάστε γιορτινά γλυκίσματα, δώστε τους το σχήμα που θέλετε και στη συνέχεια... δοκιμάστε τα τραγανά και μυρωδάτα κουλουράκια που θα σας προσφέρουν οι οικοδεσπότες!

Χορηγός Ιστοσελίδας