«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εδώ και 22 χρόνια στηρίζει κάθε παιδί που έχει ανάγκη, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο του μικρού ιδρυτή, Ανδρέα Γιαννόπουλου. Ο Ανδρέας ήταν ένα παιδί με ιδιαίτερες ευαισθησίες, ένα παιδί που με τις λίγες του δυνάμεις, προσέφερε απλόχερα αγάπη και χαμόγελα.

Επειδή και τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης, το σπιτάκι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται στην Ονειρούπολη και θα σας περιμένει, ώστε με τη δική σας υποστήριξη να πραγματοποιήσουμε το όνειρο κάθε παιδιού!

Ελάτε να γνωρίσετε τους Smilers, που αποτελούνται από τον Smile Boy, την Smile Girl και τον πιστό τους φίλο, Smile Rescue Dog! Στη συνέχεια, φτιάξτε τους δικούς σας Smiler Ήρωες, που με τις υπερδυνάμεις τους, θα προστατέψουν όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη! Φεύγοντας, μην ξεχάσετε να αφήσετε μια ευχή για όλα τα παιδιά του κόσμου, στο μαγικό κουτί των ευχών!

Στον χώρο μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε δώρα για τους αγαπημένους σας, γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, τα οποία δημιουργούν τα μέλη του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου του οργανισμού. Μάλιστα, όσοι αποκτήσετε μία από τις συλλεκτικές κούπες, θα σας τη γεμίσουμε με γλυκιά, ζεστή σοκολάτα!

Χορηγός Ιστοσελίδας