Τη δράση του Δάσους των Ευχών και της Ελπίδας στηρίζει η έδρα Con-E-ECT της UNESCO που φιλοξενείται στο ΤΕΙ ΑΜΘ και διαχειρίζεται από το Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος που εδρεύει στη Δράμα.

H δράση του Δάσους των Ευχών και της Ελπίδας φέτος είναι αφιερωμένη στο σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας.
Ο τεράστιος κουμπαράς Αγάπης που υπάρχει έξω από το σπίτι της δράσης στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, στηρίζοντας έτσι, την προσπάθεια των ανθρώπων του στον καθημερινό αγώνα που δίνουν.

Tο «Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας» αγκαλιάζει και φέτος με τα κλαδιά των δέντρων του τις δικές σας ευχές!

Καλούμε τους επισκέπτες μας να τρυπώσουν στο δάσος και να στολίσουμε όλοι μαζί τα κλαδιά των δέντρων για να ταξιδέψουν ακόμα περισσότερες ευχές σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το όμορφο, ξύλινο σπιτάκι που θα συναντήσετε μέσα στο Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας είναι γεμάτο εκπλήξεις. Οι Νεραΐδες της αγάπης έχουν φροντίσει να είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος για όλους. Ένας πελώριος νεραϊδόσακος περιμένει να γεμίσει με τις δικές σας όμορφες σκέψεις και κάπου μέσα στο σπιτάκι ένα παράξενο κάδρο είναι έτοιμο για να βγάλετε τις πιο γλυκές selfies των φετινών Χριστουγέννων!

Εσείς βάζετε το χαμόγελο… εμείς «το ντύνουμε»…

Τη δράση του Δάσους των Ευχών και της Ελπίδας στηρίζει η έδρα Con-E-ECT της UNESCO που φιλοξενείται στο ΤΕΙ ΑΜΘ και διαχειρίζεται από το Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος που εδρεύει στη Δράμα. Στο πλαίσιο αυτό το Τμήμα Δασοπονίας και διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος θα στηρίξει μια δράση δίνοντας την ευκαιρία στα σχολεία που θα συμμετέχουν, να διεκδικήσουν δύο θέσεις για την ένταξή τους στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Σχολείων με την UNESCO (ASPnet). Η δράση αφορά τους μαθητές των λυκείων.

Προμηθευτείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο για τη δράση και…
Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας και αφήστε να έχει την πιο δυνατή συνεργασία με τις γνώσεις σας!

Ραντεβού λοιπόν, σε έναν διαφορετικό νεραϊδόκοσμο γεμάτο από αγάπη και ελπίδα!

Ευχές γεμάτες αγάπη...περίσσεια αγάπης...μοναδικές όπως τα παιδιά που τις έγραψαν, ζωγράφισαν, έπαιξαν, τραγούδησαν, με σκηνοθέτες τους αξιέπαινους εκπαιδευτικούς τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για να δώσουμε χαρά στα παιδιά της "Ελπίδας"! Όλοι μαζί μια τεράστια αγκαλιά αγάπης κι αλληλεγγύης για τους μικρούς μαχητές...Σας ευχαριστούμε πολύ:

  • 3ο Γυμνάσιο Δράμας
  • 5ο Γυμνάσιο Δράμας & 2ο ΕΠΑΛ Δράμας
  • Γυμνάσιο Κυργίων
  • Γυμνάσιο με Λ.Τ. Νικηφόρου Δράμας
  • Γυμνάσιο Φωτολίβους
  • 4o Γενικό Λύκειο Δράμας
  • 1ο ΕΠΑΛ Δράμας
  • 1ο ΕΠΑΛ Προσοτσάνης