12.00 - 15.00 Το Σπιτάκι του Παραμυθιού και του Σινεμά.
Η βραβευμένη συγγραφέας Μαριάννα Τεγογιάννη θα παρουσιάσει το βιβλίο της από τις εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη, «Περιπέτεια στο βουνό των φεγγαρολούλουδων» σε εικονογράφηση Νικόλα Ανδρικοπούλου. Ένα γλυκό παραμύθι για τη συμβολή της συνεργασίας, της συντροφικότητας και της αγάπης στη ζωή μας. Για παιδιά 4 ετών και πάνω.

12.00 - 13.00 Κεντρική σκηνή.
Χορευτικό πρόγραμμα από τον Σύλλογο Αθλητισμού και Χορού Dance & Fitness.

13.00 - 15.00 Κεντρική σκηνή.
Survivor Christmas game: Οι Κόκκινοι Κουραμπιέδες και τα μπλε Μελομακάρονα της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο» συμμετέχουν στο χριστουγεννιάτικο παιχνίδι επιβίωσης, δύσκολες, παγωμένες, αστείες διαδρομές στήνονται μπροστά στην κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης», όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν.

15.00 - 16.00 Κεντρική σκηνή.
Χριστουγεννιάτικη συναυλία με κλασικά έργα από τη φιλαρμονική του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής «Η Αναγεννηθείσα Μακεδονία».

17.00 - 18.00 Κεντρική σκηνή.
«Κάτι ψήνεται στην Ονειρούπολη».
Άνοιξε ο φούρνος στην «Ονειρούπολη» και γέμισε μυρωδιές από τα νόστιμα γλυκά, τα φρέσκα τσουρεκάκια και τα νόστιμα φαγητά...και φούρναρης ποιος άλλος; Ο...Καραγκιόζης!

18.00 - 18.30 Κεντρική σκηνή.
Το «Elite health house» παρουσιάζει strong cardio το οποίο είναι ένα νέο είδος άσκησης που γυμνάζει όλο το σώμα προσφέροντας μια υψηλής έντασης προπόνηση καθοδηγούμενη από τον ρυθμό της μουσικής και το crazy fifteen, διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης για 15 λεπτά, η οποία μπορεί να ενισχύσει την αντοχή και παράλληλα να κάνει τον μεταβολισμό να λειτουργεί μέχρι και 36 ώρες μετά την προπόνηση. Έντονη άσκηση με περιόδους σύντομης ξεκούρασης.

18.30 - 19.30 Κεντρική σκηνή.
Α’ μέρος. Oxygen Workouts. Παρουσίαση ενός συνδυασμού σύγχρονων δυναμικών προγραμμάτων, από τους γυμναστές του «Oxygen Fitness Center», με στόχο τη βελτίωση της κάρδιο - αναπνευστικής λειτουργίας και την ενδυνάμωση όλων των μυϊκών ομάδων του σώματος, συνδυάζοντας την υγεία και τη διασκέδαση, μέσα από ρυθμική μουσική που θα δώσει ιδιαίτερη ζωντάνια και ένταση. 

Β’ μέρος: Το Zumba είναι ομαδικό αερόβιο πρόγραμμα που ενσωματώνει χορογραφίες σε λάτιν και διεθνείς ρυθμούς, ώστε κάθε μάθημα να είναι ένα πάρτι! Συμβάλλει στη γενικότερη ευεξία του οργανισμού, στην καύση θερμίδων, στη βελτίωση της αντοχής του μυϊκού συντονισμού, της ευλυγισίας και φυσικά στην απόκτηση καινούριων φίλων! Το Zumba είναι σχεδιασμένο για όλους, ανεξαρτήτως χορευτικού επιπέδου και σωματικής διάπλασης. Μοναδική προϋπόθεση το μεγάλο χαμόγελο!

19.30 Κεντρική σκηνή.
Η Lady Delwynne & ο George Palousis παρουσιάζουν τραγούδια της Disney και άλλες επιτυχίες.