Τεράστια η προβολή της Ονειρούπολης σε όλη την Ελλάδα από τα Μ.Μ.Ε.

Πολυάριθμες ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τη Δράμα!

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, η παραμυθένια Ονειρούπολη «ταξιδεύει» καθημερινά σε όλη την Ελλάδα. Μέσω των ζωντανών συνδέσεων, των ρεπορτάζ και των αφιερωμάτων τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας, πανέμορφες εικόνες από τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας μπαίνουν σε κάθε σπίτι!

Η φετινή ανανεωμένη Ονειρούπολη, πιο λαμπερή, πιο φωτεινή από κάθε άλλη φορά, εύλογα κεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών εκπομπών. Η προβολή μαγευτικών εικόνων από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τη Δράμα, προκαλεί ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από τους παρουσιαστές και καθηλώνει τους τηλεθεατές!

Η επικοινωνιακή προβολή της εκδήλωσης συμβάλλει στην ακόμη μεγαλύτερη προσέλκυση επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μάλιστα, οι πολυάριθμες ζωντανές τηλεοπτικές συνδέσεις και τα σε καθημερινό επίπεδο ρεπορτάζ ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν, τότε που η Ονειρούπολη ήταν το μοναδικό θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο και ξεκινούσε η ιστορία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Ελλάδα!

Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα είναι στην Ονειρούπολη και τη Δράμα και το κλίμα από το πιο αυθεντικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι μέσω των τηλεοπτικών δεκτών φτάνει σε κάθε σπίτι, φτάνει σε κάθε γωνιά της χώρας, φτάνει σε όλους!

Βρες μας στο Fb - Ονειρούπολη Δράμας - Το χωριό του Άη Βασίλη

«Ονειρούπολη Δράμας – Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!!!»

Από το Γραφείου Τύπου
Ονειρούπολης Δήμου Δράμας