Τα PLAYMOBIL, οι πιο αγαπημένες φιγούρες όλων των παιδιών, έρχονται φέτος στην πιο υπέροχη πόλη της Ελλάδας, στην Ονειρούπολη της Δράμας. Φέρνουν μαζί τους δύο μαγευτικούς παιδότοπους, που όμοιους τους δεν έχετε ξαναδεί: ένα μεγάλο κάστρο Ιπποτών με πύργους, πολεμίστρες και έναν τεράστιο Δράκο, και ένα χαριτωμένο παραμυθένιο Παλάτι για τις μικρές μας Πριγκίπισσες.

Η PLAYMOBIL ξεκίνησε να μοιράζει χαμόγελα το 1974, όταν ένας ατρόμητος ιππότης, ένας πανέξυπνος εργάτης κι ένας θαρραλέος ινδιάνος άνοιξαν για πρώτη φορά τις πόρτες των παιδικών δωματίων.

Οι διάσημες φιγούρες έχουν πρωταγωνιστήσει στις πιο απίθανες και συναρπαστικές ιστορίες και περιπέτειες, σκορπίζοντας χαμόγελα στα παιδιά. Από ιππότες και πειρατές μέχρι πριγκίπισσες και νεράιδες, τα μικρά ανθρωπάκια εμπνέουν τα παιδιά και τα καλούν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, δημιουργώντας άπειρες ιστορίες που δεν τελειώνουν ποτέ.

Ελάτε όλοι να γνωρίσετε από κοντά τα πιο διάσημα μικρά ανθρωπάκια και να παίξετε μαζί τους, για ατέλειωτες στιγμές χαράς και δημιουργικού παιχνιδιού.

Χορηγός Ιστοσελίδας