Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα βίωσε πλήθος κόσμου στην λαμπερή Ονειρούπολη!

Χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό είχαν για προορισμό τους την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τη Δράμα, κατά τη διάρκεια του εορταστικού διημέρου.

Χιλιάδες κόσμου από διάφορες περιοχές της χώρας, αλλά και από το εξωτερικό, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ανεπανάληπτες, παραμυθένιες στιγμές, κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου διημέρου, στην πιο ατμοσφαιρική, ελκυστική, πρωτότυπη και ποιοτική χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, την λαμπερή και φωτεινή Ονειρούπολη! Τόσο ανήμερα της γιορτής όσο και τη δεύτερη ημέρα, εκατοντάδες λεωφορεία και Ι.Χ. είχαν ως προορισμό την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τη Δράμα, όπου μια μαγική αστερόσκονη έχει καλύψει σαν πέπλο ολόκληρη την πόλη και ο κάθε επισκέπτης γίνεται πρωταγωνιστής στο πιο αυθεντικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Πολύχρωμα λαμπιόνια, ξύλινα παραδοσιακά σπιτάκια, στολισμένα δέντρα και φωτεινές λιμνούλες, χριστουγεννιάτικοι ήχοι και παραμυθένια χρώματα, μεγάλα μπαλόνια και ξεχωριστά στολίδια, πανέμορφα μονοπάτια, νεράιδες και ξωτικά, κλόουν και ξυλοπόδαροι, χρώματα, αρώματα και γεύσεις και τόσα άλλα συνθέτουν το σκηνικό της φετινής παραμυθένιας Ονειρούπολης! Τρυφερότητα και ρομαντισμός, διασκέδαση και ψυχαγωγία, χαρά και συγκίνηση, μα πάνω από όλα, πολλή αγάπη, είναι τα συναισθήματα που βιώνουν με ένταση όλοι οι μικροί και μεγάλοι φίλοι της μοναδικής Ονειρούπολης! Σε ένα επιβλητικό θεματικό πάρκο, όπου η… μυρωδιά των Χριστουγέννων αναδύεται από κάθε γωνιά, πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να ζήσει τα πιο γλύκα Χριστούγεννα!

Η Ονειρούπολη, πιο φωτεινή και πιο λαμπερή και με τα περισσότερα χρώματα από κάθε άλλη φορά, συνεχίζει να υποδέχεται τους χιλιάδες επισκέπτες της, γεμάτη εκπλήξεις! Ακολουθεί ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, το οποίο προμηνύεται συναρπαστικό, αλλά και η αλλαγή της χρονιάς, η οποία στην Ονειρούπολη έχει ακόμη περισσότερη λάμψη!

Βρες μας στο Fb - Ονειρούπολη Δράμας - Το χωριό του Άη Βασίλη

«Ονειρούπολη Δράμας – Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!!!»

Από το Γραφείου Τύπου
Ονειρούπολης Δήμου Δράμας