12.00 Στον χώρο της «Ονειρούπολης».
Ο Δήμαρχος Δράμας μοιράζει ευχές και δώρα στους μικρούς επισκέπτες της «Ονειρούπολης».

12.00-14.00 Κεντρική σκηνή.
Παίζουμε παράδοση παίζουμε Βαλκάνια ...Χαλκιμιστές!

14.00-16.00 Κεντρική σκηνή.
Ονειροdisney.

17.00-18.00 Κεντρική σκηνή.
«Ο Καραγκιόζης και οι καλικάντζαροι».
Γιορτές και οι καλικάντζαροι άφησαν τα έγκατα της γης κι ανέβηκαν στη χώρα των σκιών... εεε, ρε γλέντια!

19.30 Κεντρική σκηνή.
Dyb Music. Η μουσική ομάδα Dyb θα μας ταξιδέψει σε ρυθμούς rap.

23.59 Κεντρική σκηνή.
Όλη η παρέα της «Ονειρούπολης». Ο Δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος και όλοι οι επισκέπτες της, μικροί και μεγάλοι, αποχαιρετούν τον παλιό χρόνο και υποδέχονται τον νέο με ευχές και χαμόγελα.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙA

12.30-13.00 Κεντρική σκηνή.
Το «Elite health house» παρουσιάζει όλα τα προγράμματα του γυμναστηρίου.

13.00-15.00 Ταξίδι με το αερόστατο του Άη Βασίλη.
Θεατροποιημένα παιχνίδια για παιδιά και γονείς, με το μεγάλο πολύχρωμο αερόστατο της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο». Τι δουλειά έκανε ο Άη Βασίλης πριν γίνει Άη Βασίλης; Τι καιρό θα κάνει; Θα προλάβει να μοιράσει τα δώρα του ο Άη Βασίλης; Ξωτικά ή Καλικάντζαροι;

19.00 Κεντρική σκηνή.
Ο νεαρός ερμηνευτής Χρήστος Παγώνης έρχεται από τη γειτονική Καβάλα για να γιορτάσει μαζί μας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς με ξεχωριστό πρόγραμμα.

12.00-14.00 Κεντρική σκηνή.
Χριστουγεννιάτικο Λούνα Πάρκ: Διασκεδαστικά παιχνίδια, στεφανάκια στη μύτη του τάρανδου, χιονόμπαλες στην κοιλιά του χιονάνθρωπου, τάισε τον πεινασμένο κλόουν, κρίκοι στα μπουκάλια, ψάρεψε στην παγωμένη λίμνη, σημάδεψε και σκάσε τα μπαλόνια. Όλοι φεύγουν κερδισμένοι από το λούνα παρκ της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο».

14.00-15.30 Κεντρική σκηνή.
Μουσικός Διαγωνισμός από τo Thessaloniki Beatbox Battle.

19.00 Κεντρική σκηνή.
Η 15η μαγική διαδρομή φτάνει στο τέλος της. Ο Άη Βασίλης αποχαιρετά για ακόμα μια φορά το χωριό του και μαζί με τα ξωτικά ετοιμάζονται να ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη για να μοιράσουν τις ευχές, τα χαμόγελα, την αγάπη που μάζεψαν από τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της «Ονειρούπολης». Τα κλειδιά μπαίνουν στη μαγική κλειδοθήκη… οι πόρτες της κλείνουν... μέχρι να δοθεί το σύνθημα να ανοίξουν ξανά και να σκορπίσει η μαγεία των Χριστουγέννων στην πόλη μας!
Καλή αντάμωση!