ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙA

12.00-13.00 Κεντρική σκηνή. «Μια χριστουγεννιάτικη Παραμυθοσαλάτα». Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία... Μια ιδέα από τον καθένα με πολλή φαντασία θα είναι αρκετή για να κάνει η μαγική πένα το θαύμα της!

19.00-21.00 Κεντρική σκηνή. Μουσική παράσταση με τίτλο «Μες στον τεκέ της Μαριγώς», αστικό- ρεμπέτικο τραγούδι από την περίοδο 1935 έως 1955.


12.00-14.00 Κεντρική σκηνή. Τα παιδιά από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ονείρων, υπό την αιγίδα του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Αγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» παρουσιάζουν το παραμύθι της συγγραφέως Σμαράγδας Μανταδάκη «Μην κλαις κοριτσάκι». 

16.30-17.00 Κεντρική σκηνή. Η μεικτή χορωδία της Μουσικής Σχολής Δ. Βόλβης παρουσιάζει τραγούδια από το έντεχνο ρεπερτόριο.

18.00-21.00 Κεντρική σκηνή. Συναυλίες από τα συγκροτήματα της Modern Music Academy σε ήχους Pop, Rock, Hip-Hοp, Blues.

16.30-17.30 Κεντρική σκηνή. Stand up pontiac comedy, Οι γειτονάδες της Νέας Κρώμνης. Σάτιρα της Δραμινής, Ποντιακής καταγωγής, ερασιτέχνη ηθοποιού, Γιούλης Γεωργιάδου. Υπενθυμίζει τα ευτράπελα της Ποντιακής γειτονιάς της Νέας Κρώμνης του ’60, των ανθρώπων της και τον τρόπο διασκέδασής τους στα «ΠΑΡΑΚΑΘΕΑ» τους ...που, αν και χάθηκαν μαζί με τους πρώτης γενιάς πρόσφυγες, εξακολουθούν να διασκεδάζουν τους απογόνους τους. Τα πρόσωπα και οι μνήμες ξαναζωντανεύουν και η αναπαράσταση του παρελθόντος, με χιούμορ και αλήθειες, δημιουργεί εικόνες που και οι ίδιοι οι θεατές χαίρονται να αναπαράγουν στην καθημερινότητά τους.

17.30-18.00 Κεντρική σκηνή. Το τμήμα χορωδίας του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Γιαννιτσών, παρουσιάζει παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

18.00-18.30 Κεντρική σκηνή. Παράσταση: «Χορεύοντας με τον καινούργιο χρόνο» από το εφηβικό χορευτικό του Δ. Τανάγρας.

18.30-19.30 Κεντρική σκηνή. Χοροί και τραγούδια του Πόντου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαδικού «Αγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος».


19.00-21.00 Κεντρική σκηνή. Το 5μελές μουσικό συγκρότημα Dope Default από τη Θεσσαλονίκη θα παίξει Hard, Heavy, Rock n' Roll δικές τους συνθέσεις και γνωστές διασκευές..

18.00-20.00 Κεντρική σκηνή. Άρωμα Ελλάδας. Λύκεια των Ελληνίδων από όλη την Ελλάδα, καθώς και άλλοι χορευτικοί σύλλογοι παρουσιάζουν χορούς, τραγούδια και δρώμενα της περιοχής τους.

20.00 Κεντρική σκηνή. Για ακόμη μια χρονιά το μουσικό σχήμα Air-Astrons στη σκηνή της «Ονειρούπολης». Το συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2004 και εξελίχθηκε με τα χρόνια, διασκευάζει και δημιουργεί μουσική με ύφος pop και rock.


12.00-13.30 Κεντρική σκηνή. Τα Εκπαιδευτήρια Ελληνικής Παράδοσης, σε χορούς της Θράκης. Οι φιλοξενούμενοι, Πολιτιστικός Σύλλογος Παξών σε χωρούς από Επτάνησα και ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου σε χορούς--0 Σάμου.


20.00 Κεντρική σκηνή… η αυλαία της 14ης «Ονειρούπολης» πέφτει… λαμπιόνια, στολίδια, χρώματα, μουσικές, γεύσεις κι αρώματα γιορτινά μας αποχαιρετούν… για να μας δώσουν ραντεβού την επόμενη χρονιά… μαζί με τα χιλιάδες χαμόγελα που θα μας συνοδεύσουν τον υπόλοιπο χρόνο και θα μας δώσουν έμπνευση για νέες μεγάλες εκπλήξεις που θα στολίσουν ξανά την Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων
καλή αντάμωση.

Χορηγός Ιστοσελίδας