Παιχνίδια, αναμνηστικά, μπαλόνια, σοκολάτες, ζαχαρωτά, κάστανα, ζεστό κρασί, τσάι, κρέπες, hot dog, παραδοσιακές πίτες και πιροσκί, καραμελωμένοι ξηροί καρποί, γλυκά, ποπ-κορν, μαλλί της γριάς και πολλά ακόμη είδη περιμένουν τους επισκέπτες του πιο παραμυθένιου πάρκου της Ελλάδας.

Ένας κόσμος γεμάτος χρώματα, αρώματα και γεύσεις, η χριστουγεννιάτικη αγορά της Ονειρούπολης!

Η χριστουγεννιάτικη αγορά της Ονειρούπολης, σε μεγάλες, παραδοσιακές, στολισμένες, ξύλινες κατασκευές σάς καλεί να ταξιδέψετε σε έναν κόσμο γεμάτο από χρώματα, αρώματα και γεύσεις, δοκιμάζοντας δεκάδες γευστικά και τοπικά προϊόντα ή προμηθευόμενοι πανέμορφα είδη λαϊκής τέχνης, αρωματικά και αναμνηστικά…

Και φυσικά επειδή Χριστούγεννα σημαίνει και δώρα, μην διστάσετε ούτε μια στιγμή να δείξετε την αγάπη σας και να μοιράσετε χαρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Γιατί η χαρά τού να κάνεις ευτυχισμένους τους δικούς σου ανθρώπους, είναι διπλή χαρά! Βέβαια, μην ξεχάσετε να φροντίσετε και τους εαυτούς σας… Πέρα από τις λιχουδιές που θα καταναλώσετε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, μπορείτε να κάνετε δικά σας αναμνηστικά από τη μεγάλη, χριστουγεννιάτικη γιορτή, για να θυμάστε για πάντα ότι ήσασταν κι εσείς στην Ονειρούπολη!