Ξέφρενος χορός, δυνατό τραγούδι και κέφι δίχως όρια με τους REC στην παραμυθένια Ονειρούπολη

Πλήθος κόσμου απόλαυσε ακόμη μια μεγάλη συναυλία στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, στη Δράμα

Ακόμη μια μεγάλη συναυλία είχε την ευκαιρία να απολαύσει το πολυπληθές κοινό της παραμυθένιας Ονειρούπολης, το απόγευμα της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου, με τους REC να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και να απογειώνουν το κέφι στα ύψη! Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας, πιο λαμπερή, πιο φωτεινή και με τα περισσότερα χρώματα από κάθε άλλη φορά, υποδέχτηκε τους χιλιάδες επισκέπτες της, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν το αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων! Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους REC, οι οποίοι οδήγησαν το κοινό με την παρουσία τους σε ξέφρενο χορό, δυνατό τραγούδι και κέφι δίχως όρια! Το αγαπημένο συγκρότημα φρόντισε να ξεσηκώσει όλους τους θεατές, ενώ δεν δίστασε να χορέψει ακόμη και με τον Ταρανδούλη! Κι όταν είδαν και το Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο, ανάμεσα στο κοινό, να συμμετέχει ενεργά στη συναυλία τους, τα μέλη του συγκροτήματος κάλεσαν και τον ίδιο το Δήμαρχο επί σκηνής για μια selfie μαζί του!

Τα πάντα είναι γιορτινά στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, στη Δράμα! Η παραμυθένια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έχει καλύψει σαν πέπλο ολόκληρη την πόλη και κάθε γωνιά της Ονειρούπολης έχει κρυμμένα μαγικά μυστικά που οι επισκέπτες καλούνται να τα ανακαλύψουν! Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας περιμένει μικρούς και μεγάλους για να ζήσουν στη Δράμα τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε συνέντευξη των REC στην Ονειρούπολη: https://youtu.be/hMpzJLxWwVE

Βρες μας στο Fb - Ονειρούπολη Δράμας - Το χωριό του Άη Βασίλη

«Ονειρούπολη Δράμας – Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!!!»

Από το Γραφείου Τύπου
Ονειρούπολης Δήμου Δράμας