Παραμονή Χριστουγέννων…

11.00 - 11.30 Κεντρική σκηνή.
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Φιλαρμονική Καλλιφύτου.

12.00 Στον χώρο της «Ονειρούπολης».
Ο Δήμαρχος Δράμας μοιράζει ευχές και δώρα στους μικρούς επισκέπτες της «Ονειρούπολης».

13.00 - 14.00 Κεντρική σκηνή.
«Το δέντρο που μιλάει», παράσταση-παιχνίδι με τα κλοουνοξωτικά της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο».

16.00 - 17.00 Κεντρική σκηνή.
Η Aethelwyne θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του φανταστικού, αλλά και σε παλαιότερες εποχές, με παραδοσιακές μπαλάντες από αγγλόφωνες και σκανδιναβικές χώρες και όχι μόνο.

17.30 - 18.00 Κεντρική σκηνή.
Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος Δράμας σκορπίζοντας μαγεία στη γιορτινή ατμόσφαιρα, θα μας ταξιδέψει σε έναν ξεχωριστό κόσμο γεμάτο εικόνες, ήχους, χορό και μουσική μέσα από μια μουσικοχορευτική παράσταση-παραμύθι με τίτλο: «Το βασίλειο των ονείρων και το αστέρι της καλοσύνης». Κείμενα επιμέλεια: Νικολέτα Τσέπελη.

18.00 - 18.30 Κεντρική σκηνή.
Η Παραδοσιακή Χορωδία Άγιος Παΐσιος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Δράμας με κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια.

18.30 - 19.00 Κεντρική σκηνή.
Χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά τραγούδια από τις χορωδίες Αγίου Αθανασίου του Δ. Δοξάτου «Η Βοϊράνη» και της Πολιτιστικής Στέγης Κρινήδων.

19.00 - 20.00 Κεντρική σκηνή.
«Το φάντασμα της Ονειρούπολης».
Η «Ονειρούπολη» ξεκίνησε κι όλοι είναι χαρούμενοι κι έτοιμοι να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Ένα φάντασμα όμως τρομοκρατεί τους επισκέπτες και η μεγάλη γιορτή κινδυνεύει να χαλάσει. Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει δράση για να σώσει την «Ονειρούπολη»! Θα τα καταφέρει;