Ατέλειωτο κέφι και συνεχής χορός με τους Les Au Revoir στην Ονειρούπολη!

Ένα μελωδικό, ατμοσφαιρικό ταξίδι σε ρετρό μουσικά ακούσματα, με επιρροές από ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους άλλων εποχών, προσέφεραν στους επισκέπτες της παραμυθένιας Ονειρούπολης οι Les Au Revoir, με τη συναυλία τους το απόγευμα της Τρίτης.

Παράλληλα, το κοινό της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να ακούσει και το νέο τραγούδι του συγκροτήματος, «Χριστούγεννα μαζί», το οποίο ήταν το κατάλληλο ηχητικό ντεκόρ για το αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων της φετινής Ονειρούπολης…

Με το πρωτότυπο μουσικό τους πρόγραμμα οι Les Au Revoir οδήγησαν τους επισκέπτες της Ονειρούπολης, μέσα από βελούδινους και ρομαντικούς ήχους, σε ένα συνεχές αιθέριο λίκνισμα! Η τραγουδίστρια Αλεξάνδρα Μπουνάτσα, με το ταμπεραμέντο και τη θεατρικότητά της, μαζί με τους Κώστα Καραμήτσο (πλήκτρα – programming) και Λεωνίδα Αναγνώστου (ακουστική κιθάρα) παρέσυραν το κοινό σε κεφάτες διαδρομές, ενώ ο συνεχής χορός από όλους, ακόμη και από τον Χιονούλη, τον Ταρανδούλη και τις άλλες μασκότ της Ονειρούπολης, οι οποίες ανέβηκαν επί σκηνής, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της παρουσίας των Les Au Revoir στην Ονειρούπολη!

Το πρόγραμμα των μεγάλων συναυλιών, με αγαπημένους καλλιτέχνες, συνεχίζεται με τους Vegas την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, τον BO την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, τον Μύρωνα Στρατή και τη Μαλού την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και τους REC το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου! Παράλληλα, το πλούσιο καθημερινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα εγγυάται ότι στην ονειρεμένη Ονειρούπολη μέχρι την τελετή λήξης καμιά στιγμή δεν θα πλήξεις!

Χορηγός Ιστοσελίδας