Ανακυκλώνουμε τα παιχνίδια μας… ανακυκλώνουμε αγάπη!

Χαρίστε τα παιχνίδια που δεν χρειάζεστε σε παιδιά που πραγματικά τα έχουν ανάγκη!

Φέτος η Ονειρούπολη θέλει τη συμμετοχή όλων για να γιορτάσει τα 15α γενέθλιά της! Στην είσοδο της Ονειρούπολης σας υποδέχεται το Ταχυδρομείο μας, το οποίο φέτος φιλοξενεί μια ακόμη δράση: την ανακύκλωση των παλιών μας παιχνιδιών! Ανακυκλώνουμε τα παιχνίδια μας… ανακυκλώνουμε αγάπη!

Σίγουρα στα σπίτια μας έχουμε παιχνίδια, σχεδόν άθικτα, που περισσεύουν, καθώς δεν τα χρησιμοποιεί κανείς και το μόνο που κάνουν είναι να πιάνουν χώρο. Όταν, λοιπόν, έρθει η ώρα να επισκεφτούμε την Ονειρούπολη, ας πάρουμε μαζί μας όσα παιχνίδια δεν χρειαζόμαστε, γιατί αυτά τα παιχνίδια κάποια παιδιά τα χρειάζονται και τα έχουν ανάγκη!

Η δράση υποστηρίζεται από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τα παιχνίδια συγκεντρώνονται και αποθηκεύονται καθημερινά στη Λέσχη Αξιωματικών (έναντι της Ονειρούπολης). Όταν ολοκληρωθεί η δράση, θα δοθούν με πολλή αγάπη στον παιδότοπο της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, στον Σύλλογο Πνοή για το Παιδί με έδρα την Καβάλα και στην Κιβωτό του Κόσμου με έδρα την Αθήνα.

Φέτος είμαστε όλοι μια μεγάλη ομάδα και σκορπίζουμε ακόμη πιο μακριά τη μαγεία των Χριστουγέννων που αγκαλιάζει τη Δράμα!

Χάρισε το παιχνίδι σου… Χάρισε χαμόγελα!

Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα μας περιμένουν! Έλα κι εσύ στην παρέα μας!

Βρες μας στο Fb - Ονειρούπολη Δράμας - Το χωριό του Άη Βασίλη

«Ονειρούπολη Δράμας – Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!!!»

Από το Γραφείου Τύπου
Ονειρούπολης Δήμου Δράμας